Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League η ΑΕΚ. Η Ένωση νίκησε τον Παναθηναϊκό με 6-1 στο κλειστό του Μετς και είναι στην κορυφή με 54 βαθμούς, ενώ στους 34 έμεινε το τριφύλλι που υποχώρησε στο βαθμολογικό πίνακα και ετοιμάζεται για playouts. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη κατέκτησε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που τη διατηρεί στην πρώτη θέση, που δίνει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs του πρωταθλήματος.

Στο ρελαντί επικράτησε ο Δούκας στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου επί των Τρικάλων με 9-1, φτάνοντας τους 53 βαθμούς. Στους 18 βαθμούς παρέμειναν οι 10οι του πίνακα νεοφώτιστοι που θα δώσουν τη μάχη των playouts για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής επικράτησε με 5-0 της Υπεροχής Τρικάλων στο Κατσιμήδειο. Οι φιλοξενούμενοι του Αυγουστίνου Κάτσαρη έφτασαν τους 22 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους εννέα και η μάχη της παραμονής έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μέσω των playouts, καθώς χάνουν την επαφή με τις ομάδες που καταδιώκουν. Θυμίζουμε πως έχει υποβιβαστεί απευθείας η Λαμία.

Τους 35 βαθμούς έφτασε ο Ερμής Ζωγράφου και μάχεται για την τετράδα μετά το νικηφόρο 3-1 απέναντι στην Κόμπρα στο κλειστό του Βύρωνα. Εννέα λιγότερους έχουν οι 8οι γηπεδούχοι που θα παίξουν στα playouts.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τρομερή διακύμανση η Αθήνα ’90 πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στο Πέραμα με αντίπαλο το Νέο Ικόνιο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League. Με αυτό το τρίποντο, οι φιλοξενούμενοι εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση με 41 βαθμούς και βρίσκονται στο +5 από τους γηπεδούχους.

Τέλος, να τονιστεί πως δεν διεξήχθη το Λαμία – Σαλαμίνα, καθώς οι Φθιώτες έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και το τρίποντο πηγαίνει άνευ αγώνα στους νησιώτες με 3-0, ενώ ρεπό την 22η αγωνιστική είχε η ομάδα της ΑΕΛ Futsal.