Η νίκη του Πήγασου μέσα στο “Δαΐς” επί του Δούκα με 3-1 αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής της νέας Futsal Super League. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, ενώ ο κυπελλούχος Δούκας υπέστη μία αναπάντεχη ήττα, παρά τις απουσίες που είχε. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στον θεσμό, νικώντας με 5-2 την Αθήνα ’90 στο Καματερό, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 9-3 του Νέου Ικονίου στο κλειστό του Μετς.

Στο μεταξύ, οι δύο νεοφώτιστες ομάδες, ΠΑΟΚ και Κορυδαλλός, ξεκίνησαν νικηφόρα την παρουσία τους στη Futsal Super League. Ο ΠΑΟΚ πήρε διπλό στον Βύρωνα επί της Κόμπρα με 7-0, ενώ ο Κορυδαλλός επιβλήθηκε με 3-1 των Τραχώνων εντός έδρας.

Με το δεξί η Σαλαμίνα
Το epssalas.gr βρέθηκε στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης”…
Με μεγάλο διπλό ξεκίνησε και η Σαλαμίνα, που πέρασε από τα Ιλίσια, νικώντας με 5-3 τον Ερμή Ζωγράφου. Ο Κοντογεώργης έκανε το 1-0 στο 4′ με διαγώνιο σουτ, ενώ ο Τάνκας με σουτ μετά από κίνηση πίβοτ έγραψε το 2-0 στο 11′ Άμεσα απάντησε ο Ερμής με τον Καφίρη με σουτ στην κλειστή γωνία, ενώ στο 14′ ο Βλασαράς απέκρουσε 6μετρο του Τάνκα.
Στην απανάληψη το 1-3 έγινε από τον Τάνκα με ξερό αριστερό σουτ, ενώ ο τερματοφύλακας Κανέλλος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι όλος ο Ερμής είχε ανέβει και από μακριά έκανε το 1-4 στο 30′. Ο Τσέλιος έγραψε το 2-4 στο 32′, ενώ στο 2-5 το σκηνικό σχεδόν επαναλήφθηκε, με τον Κανέλλο να σκοράρει ξανά από μακριά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καφίρης στο 40′.