ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Σαλαμίνα είναι οι ομάδες που συνεχίζουν με το απόλυτο μετά και την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της Futsal Super League. Η ΑΕΚ επικράτησε με 6-2 του Πήγασου, ενώ ο Παναθηναϊκός νίκησε με 5-3 τους Τράχωνες το βράδυ της Δευτέρας. Η Σαλαμίνα ξεπέρασε το εμπόδιο του Νέου Ικονίου με 7-4.

Ο Δούκας πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά φεύγοντας με το “διπλό” από τον Κορυδαλλό με 3-0, μία ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Σεφτέ στις νίκες έκανε για φέτος ο Ερμής Ζωγράφου, που νίκησε στο “Α. Φώτσης” την Κόμπρα με 3-1.

Αθήνα ’90 – ΠΑΟΚ 5-3
Στο κλειστό της Πολιτείας, σε ένα δυνατό και ωραίο ματς, ο ΠΑΟΚ άνοιξε πολύ νωρίς στο σκορ, μόλις στο 1′ με τον Βραζιλιάνο Πιτσρ, με αριστερό πλασέ στην κόντρα. Η Αθήνα ’90 είχε απάντηση, όμως, καθώς στο 4′ ο Στυλιανόπουλος με δεξί σουτ από τον άξονα ισοφάρισε, ενώ στο 7′ ο Παπαευστρατίου καραδοκώντας στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-1. Στο 18′ ο Κεφαλίδης πέτυχε αυτογκόλ μετά από παράλληλη προς την εστία μπαλιά για το 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, στο 23′ ο Ζιάκας διαμόρφωσε το 4-1, ενώ στο 32′ ο Τσίτσος πέτυχε το 4-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 38′ ο Αναστασιάδης μείωσε στο ένα γκολ τη διαφορά, καθώς ο ΠΑΟΚ έπαιζε με πέμπτο παίκτη. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση, στο 40′ ο Ζιάκας έκανε το 5-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας στην Αθήνα ’90 την πρώτη της φετινή νίκη.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της Αθήνας ’90 τίμησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Λεωνίδα Παπαδόπουλο, για την πολυετή του προσφορά στον αθηναϊκό σύλλογο.