Στο “Δαΐς” στις 8 το βράδυ της Δευτέρας θα διεξαχθεί το δεύτερο φετινό ντέρμπι των επί σειρά ετών… μονομάχων Δούκα και ΑΕΚ, μετά από τη συνάντησή τους στον τελικό του Super Cup στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η Ένωση έρχεται σε αυτό το ματς με το 3Χ3, ενώ ο ΑΣΕΔ έχει την απώλεια της πρεμιέρας κόντρα στον Πήγασο.

Ο Παναθηναϊκός, που και αυτός διατηρεί το απόλυτο μετά από τρεις αγώνες, δοκιμάζεται στην Αγία Παρασκευή στις 4 το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Πήγασο. Ο ΠΑΟΚ (δύο νίκες-μία ήττα) κατεβαίνει στην Αθήνα για δεύτερη σερί αγωνιστική, αυτή τη φορά για να φιλοξενηθεί από τους Τράχωνες, στις 2:45 το μεσημέρι της Κυριακής, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν μαζέψει πόντο.

Στον Βύρωνα (Κυριακή 19:00) θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, μεταξύ Κόμπρα και Νέου Ικονίου, που αμφότερες οι ομάδες είναι στο μηδέν βαθμολογικά. Επίσης δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στον Κορυδαλλό, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 18:45 του Σαββάτου τον Ερμή Ζωγράφου, ο οποίος προέρχεται από την πρώτη του νίκη. Τέλος, στη Σαλαμίνα το βράδυ της Δευτέρας, οι “νησιώτες” φιλοξενούν την Αθήνα ’90, με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει το 3Χ3, ενώ το “Καλτσέττο” να προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

  • Livestreaming θα μεταδοθούν οι αγώνες ΑΟΔ Κορυδαλλού – Ερμής Ζωγράφου και ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ.

Βασική φωτογραφία: Christina Upperlimit Photography