Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι που έγινε στο Δαΐς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της FSL, διατηρώντας έτσι το αήττητο. Η Ένωση επικράτησε με 5-2 και μοιράζεται την κορυφή του πίνακα με Παναθηναϊκό και Σαλαμίνα.

Ο Δούκας προηγήθηκε νωρίς στο 2′ με τον Λούκας, αλλά λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, μετά από λάθος του Αγγελίνα, επωφελήθηκε ο Μουτσάτσα και ισοφάρισε. Το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου, ενώ στο 29′ ο Αδαμόπουλος, μετά από φάση διαρκείας, έφερε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Το 1-3 έγινε στο 36′ με τον Ταρνανίδη και στο επόμενο λεπτό ο Φίτο ουσιαστικά σφράγισε το τρίποντο κάνοντας το 4-1, με τον Δούκα να παίζει με 5ο παίκτη. Στο 38′ μείωσε σε 2-4 ο Τσίνας, ενώ λίγο πριν τη λήξη ο Μάνος διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Η Σαλαμίνα νίκησε στην έδρα της την Αθήνα 90 με 7-2 και έχει το 4Χ4. Στην ίδια κλίμακα και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με 4-3 του Πήγασου. Ο Κορυδαλλός νίκησε με 4-1 τον Ερμή Ζωγράφου το Σάββατο και πλέον έχει τρεις νίκες, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των Τραχώνων, τους οποίους νίκησε με 17-6. Τέλος, την πρώτη του νίκη πέτυχε το Νέο Ικόνιο, που επιβλήθηκε με 8-2 της Κόμπρα μέσα στον Βύρωνα.