Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League και προέκυψαν τα τέσσερα ζευγάρια της πρώτης φάσης των playoffs.

Ο περσινός νταμπλούχος Δούκας νίκησε τη Σαλαμίνα 7-1 και πραγματοποίησε την κορυφαία κανονική περίοδο της ιστορίας του, με πρώτη θέση, 17 νίκες και αήττητο. Οι μπλε τερμάτισαν στην κορυφή με 52 βαθμούς και αντιμετωπίζουν το Νέο Ικόνιο με πλεονέκτημα έδρας και με προβάδισμα 2-0 στις νίκες, κυνηγώντας μια νίκη για τα ημιτελικά.

Δεύτερη με 47 βαθμούς τερμάτισε η ΑΕΚ μετά το 13-2 απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής, ο οποίος θα παίξει μπαράζ παραμονής όπως και πέρυσι. Η Ένωση θα έχει πλεονέκτημα έδρας κόντρα στη νεοφώτιστη Λάρισα και είναι ήδη μπροστά με 2-0 από τα μεταξύ τους ματς.

Ο Ερμής Ζωγράφου επιβλήθηκε 6-2 της Αθήνας ’90 στα Ιλίσια και τερμάτισε τέταρτος με 26 βαθμούς, ενώ το Καλτσέτο είναι τρίτο με 33 βαθμούς. Οι δύο ομάδες έχουν πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των playoffs. O Ερμής παίζει με την Κόμπρα και προηγείται 1-0, ενώ η Αθήνα ’90 αναμετράται με την έκτη Σαλαμίνα και είναι στο 1-1.

Η Λάρισα πέρασε εύκολα από το Πέραμα απέναντι στον ουραγό Ολυμπιακό που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του χωρίς να πάρει κάποια νίκη και τη νέα σεζόν θα είναι στη Futsal League. Από την άλλη, η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου πέτυχε τον πρώτο στόχο που δεν ήταν άλλος από την εξασφάλιση της απευθείας παραμονής στην κατηγορία και ακολούθως πέτυχε να τερματίσει στην 7η θέση της κανονικής περιόδου και να βρεθεί στα playoffs.

Τέλος, η Κόμπρα έδειξε χαρακτήρα, επέστρεψε από το 3-1 και νίκησε στο κλειστό του Βύρωνα με 4-3 το Νέο Ικόνιο, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση και στέλνοντας την ομάδα του Περάματος στην όγδοη. Και οι δυο ομάδες μπαίνουν με μειονέκτημα έδρας στα playoffs, με την Κόμπρα όμως να είναι πίσω με μία νίκη στο δικό της ζευγάρια και όχι με δύο όπως το Ικόνιο.

Σε ημιτελικά και τελικούς ο νικητής κρίνεται και πάλι στις τρεις νίκες, αλλά εκεί δεν μεταφέρονται τα αποτελέσματα που είχαν μεταξύ τους οι ομάδες στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.