Ο Νίκος Αυλωνίτης νέος Πρόεδρος

Η δήλωση του προέδρου, Νίκου Αυλωνίτη, στο κανάλι της ΠΕΠΣΣ στο YouTube μετά τον τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League

“Διανύσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, αν βάλουμε τα δεδομένα ότι σταματήσαμε για περίπου τέσσερις μήνες. Παρ’ όλα αυτά, σε συνεργασία με τις ομάδες, βρήκαμε τον τρόπο να φέρουμε εις πέρας να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για τη σεζόν 2020-21.

Τώρα, αναφορικα με το γιατί αποφασίσαμε να κάνουμε μια υγειονομική “φούσκα”, το Final-4 του πρωταθλήματος, είναι αυτονόητο ότι θέλαμε να διασφαλίσουμε την υγεία και την ακεραιότητα των παικτών και όλων όσων ασχολούνται με τη διοργάνωση και επιπλεον θέλαμε να αναβαθμίσουμε κατά αυτόν τον τρόπο τα Final-4 των διοργανώσεων.

Είναι πολύ θετικό ότι μέσα σε ένα ξενοδοχείο ήταν τέσσερις ομάδες και γενικά όλοι οι εμπλεκόμενοι στους τελικούς αγώνες, υπήρχε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα και αυτό μεταφράστηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι αθλητές μέσα σε πλαίσια ευ αγωνίζεσθαι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να νικήσουν.

Σαφέστατα είναι υπέρ του αθλήματος όταν ένας τελικός κρίνεται στα πέναλτι και το γεγονός πως ο αγώνας και η παράταση έληξαν 0-0, σημαίνει πως ήταν ανταγωνιστικός και πως υπάρχει αγωνιστική πίεση που ο φίλαθλος κόσμος θέλει να το βλέπει αυτό, δεν θέλει κάτι ανιαρό.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι ομάδες έκαναν και αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, άσχετα αν οι τερματοφύλακες ήταν σε καλή ημέρα ή οι επιθετικοί δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ, η εικόνα ήταν πολύ καλή όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι των ομάδων. Και βέβαια, όταν ένας αγώνας κρίνεται στα πέναλτι και μάλιστα στο έκτο πέναλτι, νομίζω ότι δείχνει το πόσο ακέραιο είναι το άθλημα και γενικά είμαστε ένα χώρος ανταγωνιστικός, αλλά και καθαρός”.