Μήνυμα του προέδρου της ΠΕΠΣΣ

Ο Δούκας ετοιμάζεται για τις μάχες του στα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League, όπου για ακόμα μια χρονιά θα φιλοξενήσει τους αγώνες στη χώρα μας και ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έστειλε τις ευχές του στην ελληνική ομάδα, εκφράζοντας την πίστη του ότι μπορεί να καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση και την πρόκριση στο main round.

Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Αυγούστου, με τους «μπλε» να αντιμετωπίζουν την BSC Nistru Chisinau από τη Μολδαβία στις 19:00 ενώ την επόμενη ημέρα (Πέμπτη 24 Αυγούστου) οι αθλητές του Γιάννη Μοστριού υποδέχονται την αγγλική Bloomsbury Futsal την ίδια ώρα (19:00). Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΣΕΔ ολοκληρώνονται το Σάββατο 26 Αυγούστου με το ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ιρλανδίας, Blue Magic FC Dublin, στις 19:00.

“Είναι πολύ σημαντικό που για ακόμα μια χρονιά η UEFA εμπιστεύεται την Ελλάδα για την διοργάνωση ενός προκριματικού ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει αυστηρά κριτήρια και στάνταρ, επομένως το ότι παίρνουμε κάθε χρόνο μεγάλο βαθμό, δείχνει πως υπάρχει τεχνογνωσία και μεράκι.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πρωταθλητής μας είναι σε θέση να τα καταφέρει. Έχει όλα τα φόντα να φτάσει σε μια μεγάλη πρόκριση και να κάνει υπερήφανη σύσσωμη την φουτσαλική οικογένεια. Είμαστε σίγουροι πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα εκπροσωπήσουν επάξια την ελληνική σάλα στο μεγάλο αυτό γεγονός απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Είμαστε μαζί τους, είμαστε στο πλάι τους. Δούκα μπορείς να προκριθείς…”.