Το κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες έδρες του πρωταθλήματος και για την ΑΕΚ ήταν πρόκληση η αναμέτρηση απέναντι στον ισχυρό Ερμή Ζωγράφου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League. Η Ένωση κατάφερε να επικρατήσει με 5-3 και να φτάσει τους 30 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 19.

Η Λαμία κατέβηκε με τέσσερις παίκτες στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Δούκα στο ΔΑΪΣ, αγωνίστηκε μέχρι το 12′ (ήταν 9-0 το σκορ εκείνη την στιγμή) και στη συνέχεια εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί οριστικά και η τύχη του θα κριθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Οι μπλε, εφόσον πάρουν οριστικά το ματς, φτάνουν τους 31 βαθμούς και είναι μόνοι πρώτοι. Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει τρεις.

Η Κόμπρα υποδέχθηκε την Υπεροχή Τρικάλων στο κλειστό του Βύρωνα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ οι νεοφώτιστοι Θεσσαλοί έμειναν στους τρεις.

Η Σαλαμίνα πανηγύρισε ακόμα ένα τρίποντο, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου επιβλήθηκε 6-2 της ΑΕΛ Futsal στο “Νίκος Γραμματικός” και έφτασε τους 20 βαθμούς έπειτα από 12 αγωνιστικές, ενώ οι βυσσινί έμειναν στους επτά.

Η Αθήνα ’90 εδώ και καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το απέδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι. Η ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη νίκησε με 9-2 τον Πήγασο στο κλειστό της Πολιτείας και έφτασε τους 21 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Αυγουστίνου Κάτσαρη έμεινε στους δέκα.

Τέλος, στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο των νεοφώτιστων Τραχώνων Αλίμου, επικρατώντας με 3-2. Οι πράσινοι που είναι στην 3η θέση του πίνακα, έφτασαν τους 22 βαθμούς, ενώ οι Τράχωνες έχουν οκτώ.