Τα φαβορί και το Ρέθυμνο

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε ότι θα συζητηθεί σε δύο εβδομάδες στη Γ.Σ. το αίτημα για εξαίρεση στα πρωταθλήματα Ανδρών και Κ18

Η ΠΕΠΣΣ είχε καταθέσει έγγραφο αίτημα στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, προκειμένου να εξαιρεθούν τα πρωταθλήματα Ανδρών και Κ18. Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και το ζήτημα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους παίκτες των ομάδων της Κ18 (μοριοδότηση και μη διαθέσιμες ημερομηνίες στο καλεντάρι) υποχρέωσαν τον κύριο Αυλωνίτη να ζητήσει να συνεχιστούν τα δύο αυτά πρωταθλήματα.

Στην συνεδρίαση της Πέμπτης, 6 Οκτωβρίου, δεν πάρθηκε κάποια τελική απόφαση, παρά μόνο ότι θα συζητηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σε δύο εβδομάδες. Επομένως, δεδομένα δεν θα έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις στα δύο αυτά πρωταθλήματα, αλλά ούτε και στις ηλικιακές κατηγορίες Κ9, Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14 και Κ16.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, στην Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 30 Σεπτεμβρίου τάχθηκε υπέρ της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μέχρι να λυθεί το θέμα με το Μητρώο αναγνώρισης ποδοσφαιρικών σωματείων, ζητώντας όμως εξαίρεση για Άνδρες και Κ18 για τους προαναφερθέντες λόγους.