Ο Νίκος Αυλωνίτης νέος Πρόεδρος

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έκανε δήλωση μετά τις εκλογές της ΕΠΟ, στέλνοντας τις ευχές του στον Θοδωρή Ζαγοράκη

Η σημερινή ήταν μια πολύ κομβική και σημαντική ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΠΟ και όλοι εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει. Ως ΠΕΠΣΣ στηρίξαμε την υποψηφιότητά του και πιστεύουμε ότι θα τα πάει πολύ καλά.

Η εμπειρία του σε συνθήκες πίεσης και πρωταθλητισμού, με αποκορύφωμα φυσικά τον άθλο του 2004, όπου ως αρχηγός σήκωσε την Ελλάδα στο Έβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας, αλλά και η πολιτική του σταδιοδρομία στα ευρωκοινοβουλευτικά έδρανα, αποτελούν εχέγγυα για μια ευοίωνη επόμενη ημέρα.

Αναφορικά με την δική μου συμμετοχή στις εκλογές ως υποψήφιο αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Η ελληνική σάλα βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων και συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σας υπόσχομαι ότι η φωνή μας θα ακούγεται ακόμα πιο δυνατά τα χρόνια που έρχονται.

Ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σάλας, ενός αθλήματος που στηρίζει πολύ τόσο η FIFA όσο και η UEFA.