Προγράμματα 2016-2017

Η ΠΕΠΣΣ διαμαρτύρεται έντονα στη ΓΓΑ για την εξαίρεση του ποδοσφαίρου σάλας από την ΚΥΑ, που δεν της επιτρέπει την επιστροφή στη δράση

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ΚΥΑ, η οποία χωρίς κανένα επαρκή λόγο αποκλείει το άθλημα του ποδοσφαίρου σάλας τόσο από τις προπονήσεις όσο και από την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Πώς είναι δυνατόν να εξαιρείτε τη σάλα, την στιγμή που έχει υποχρεώσεις η Εθνική μας ομάδα μέχρι τέλος Απριλίου; Την ίδια στιγμή, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής μέχρι το τέλος Μαΐου, ώστε να δηλωθεί ο πρωταθλητής στην UEFA και να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θεωρούμε ότι υπάρχει μια αναίτια εξαίρεση του αθλήματός μας, την στιγμή που επιτρέπετε άλλα αθλήματα με μεγαλύτερο ιικό φορτίο και μεγαλύτερο φόβο για διασπορά του ιού. Η Ένωσή μας εγγυήθηκε για την αυστηρή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου απ’ όλες τις ομάδες και ήδη έχουμε κάνει συνεργασία με διαγνωστικό κέντρο για να γίνονται τα τεστ.

Σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε άμεσα το αίτημά μας, προκειμένου να ενταχθεί και το ποδόσφαιρο σάλας στα αθλήματα που επανεκκινεί η δράση τους. Θεωρούμε ότι μας αδικείτε βάναυσα και δεν μας επιτρέπετε να ολοκληρώσουμε όσο πιο ομαλά γίνεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για την οποία έχουμε εκπονήσει συγκεκριμένο πλάνο.