Φιλανθρωπική δράση All Star Game

Ανακοίνωση της ΠΕΠΣ Σάλας προς τα σωματεία – μέλη της ενόψει του 5ου ALL STAR GAME FUTSAL

Όπως κάθε χρονιά παραμονές Χριστουγέννων, έτσι και φέτος, η ΠΕΠΣΣ αφιερώνει το ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας σε φιλανθρωπική δράση, δείχνοντας έμπρακτα ότι είναι σημαντικός αρωγός σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η αρχή είχε γίνει με τη «ΦΛΟΓΑ», στη συνέχεια συνεργαστήκαμε με την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ενώ φέτος στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε έναν νεαρό αθλητή από τη Ζάκυνθο, τον 21χρονο ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Ο Λεωνίδας πρέπει να μεταβεί άμεσα στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, μία επίπονη αλλά και πολυδάπανη διαδικασία.

Έτσι λοιπόν, το 5ο ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας (Τετάρτη 21/12/2016 – ώρα 18:00, στην κεντρική σάλα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου) είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον Λεωνίδα και σε αυτή την προσπάθεια η ΠΕΠΣ Σάλας θα έχει την αμέριστη συνδρομή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ο οποίος ήδη έχει ευαισθητοποιηθεί και έχει διοργανώσει αγώνες για τον εν λόγω αθλητή. Συνημμένα σας αποστέλλεται και η αφίσα της εκδήλωσης.

Καλούμε, λοιπόν, όλα τα Σωματεία – Μέλη μας να βοηθήσουν τον νεαρό αθλητή και από αύριο, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, να προσέρχονται στην Ένωση ώστε να παραλαμβάνουν μπλοκάκια οικονομικής ενίσχυσης του Λεωνίδα Κουτσούκη. Το κάθε μπλοκάκι έχει 100 κουπόνια, με το κάθε κουπόνι να κοστίζει 2€. Ακόμη και η πιο μικρή ενίσχυση θα βοηθήσει. Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στον 21χρονο Λεωνίδα Κουτσούκη, όπως θα στεκόμασταν σε έναν δικό μας άνθρωπο.

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ…

afisa16