Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περίπου 500 μαθητών και μαθητριών, ολοκληρώθηκε στις 17 Απριλίου το Διασχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων του Δήμου Ζωγράφου. Η ΕΠΣ Σάλας και ο Δήμος Ζωγράφου συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά αγώνες σχολείων ποδοσφαίρου σάλας, στο πλαίσιο της Γιορτής Αθλημάτων που πραγματοποιεί ο εν λόγω Δήμος, σχετικά με τη γνωριμία των μαθητών με τα αθλήματα.

Η διοργάνωση, που αποτέλεσε ένα ιστορικό γεγονός καθώς έφερε το futsal για πρώτη φορά μέσα στα σχολεία, έγινε σε τρία σκέλη και φιλοξενήθηκε στα κλειστά γυμναστήρια «Αντώνης Φώτσης» και «Ωρίωνος» του Δήμου Ζωγράφου, το πρώτο σκέλος από 2/4 έως και 5/4 και αφορούσε τα Δημοτικά (5η και 6η Τάξη), το δεύτερο το διήμερο 10/4 και 11/4 για τα Γυμνάσια (1η Γυμνασίου) και το τρίτο το διήμερο 16/4 και 17/4 για τα Λύκεια (1η Λυκείου).

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ, κ. Νίκος Αυλωνίτης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου, κ. Γιώργος Γρίβας. Καθοριστική ήταν η συμβολή των δημοτικών συμβούλων, κ.κ. Θωμά Πολίτη και Στέλιου Αποστόλου, καθώς και του προπονητή του Ερμή Ζωγράφου και τεχνικού διευθυντή των Προεθνικών Ομάδων της ΕΠΣΣ, κ. Θανάση Τσακανίκα, με συνεχή παρουσία στη διοργάνωση.

Για την ΕΠΣ Σάλας και τον Δήμο Ζωγράφου, ήταν μία διοργάνωση πιλοτικού χαρακτήρα, που αποσκοπεί στη γνωριμία του αθλήματός μας στα σχολεία, με απώτερο στόχο την επόμενη σεζόν να μεγαλώσει την εμβέλειά της, συμπεριλαμβάνοντας περισσότερες τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.