Μήνυμα του προέδρου της ΠΕΠΣΣ

Η χρονιά που μας αποχαιρετά σε καμία των περιπτώσεων δεν ήταν εύκολη, είχε προκλήσεις, δυσκολίες και εμπόδια, όμως καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Το πρόσημο είναι θετικό, αφού η Ένωσή μας μπόρεσε να μείνει όρθια και ακμαία.

Φυσικά, τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την αγαστή συνεργασία με όλους τους ανθρώπους που υπηρετούν την ελληνική σάλα και καταθέτουν το μεράκι και την ψυχή τους σε καθημερινή βάση για την πρόοδο του αθλήματός μας.

Προφανώς έγιναν και λάθη. Θα γίνουν και στο μέλλον. Άλλωστε, λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν προσπαθεί. Το θέμα είναι να μαθαίνεις απ’ αυτά και να μην τα επαναλαμβάνεις. Τουλάχιστον, όχι σκόπιμα. Αυτό είναι το μόνο που δεν κάναμε και είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας.

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 2023 ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του αθλήματός στη νυν διοίκηση και πήραμε ψήφο εμπιστοσύνης για ακόμα περισσότερη δουλειά και πρόοδο τα επόμενα χρόνια.

Να ‘στε σίγουροι πως το Δ.Σ. της Ένωσης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, ώστε να λυθούν προβλήματα και το άθλημά μας να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Το γεγονός ότι μας δώσατε εκ νέου το χρίσμα, είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών μας.

Δύο μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου ανακοινώσαμε πως το Ποδόσφαιρο Σάλας υπάχθηκε στη ΓΓΑ ως ξεχωριστό άθλημα και ήταν μια ιστορική ημέρα για το άθλημα. Ήταν ένας στόχος πολλών ετών, ο οποίος επιτεύχθηκε από την διοίκησή μας και το futsal άλλαξε οριστικά επίπεδο.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε θετικά η διαδικασία της μοριοδότησης για την σεζόν 2022-23 για την Κ18 και τις Γυναίκες. Με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης της Ένωσης και με την αρωγή της ΕΠΟ και της ΓΓΑ λύθηκε οριστικά το ζήτημα που είχε προκύψει και ως εκ τούτου έλαβαν κανονικά τα μόριά τους οι αθλητές/μαθητές.

Δεν θα μπορούσε να μην γίνει ειδική μνεία στο άνοιγμα του αθλήματός για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα, όπου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, στη συμμετοχή περισσότερων ομάδων από την επαρχία στη Futsal League, αλλά και στο πρωτάθλημα Γυναικών που έχει πάρει πλέον επίσημη μορφή και διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία.

Αναβαθμίσαμε επίσης στις αρχές Φλεβάρη το επίσημο σάιτ μας, το οποίο είναι πιο εύχρηστο, πιο μοντέρνο και εύκολο στην πλοήγησή του. Μέσα από το epssalas.gr προσφέρουμε πλέον όλο το περιεχόμενό μας (ανακοινώσεις, δηλώσεις, επιστολές, videos αγώνων) και φανερώνει την διάθεσή μας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στο αναγνωστικό μας κοινό.

Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους, με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας και το 2024 να μας βρει όλους ενωμένους μαζί για την περαιτέρω άνοδο του ποδοσφαίρου σάλας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και έχουμε πολλά πράγματα που θέλουμε ακόμα να υλοποιήσουμε.