Η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της ΠΕΠΣΣ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/2, 20:00) στο ξενοδοχείο CIVITEL OLYMPIC στη Λεωφόρο Κηφισίας 2Α & Παντανάσσης, Μαρούσι.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του ποδοσφαίρου σάλας. Εκπρόσωποι των ομάδων που υπηρετούν το αγαπημένο μας άθλημα, καθώς και άνθρωποι που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό futsal.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Αυλωνίτης, έκοψε την πίτα και έδωσε τις ευχές του για το 2023, κάνοντας αναφορά και σε όσα έγιναν από την διοίκησή του όλο αυτό το διάστημα.

Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, όλοι πέρασαν μια όμορφη βραδιά, ενώ δεν μπορούσαν να λείψουν και οι βραβεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τιμητική πλακέτα έλαβαν για την πολυετή παρουσία του στο futsal οι κ.κ. Ηλίας Μπέριος, Θεόδωρος Ντάρλας, Γιάννης Πάνου, Θρασύβουλος Μπάγιος, Κωστής Δούκας και Μιχάλης Βαρδαλάς.

Παράλληλα, τιμήθηκαν και οι πρωταθλήτριες ομάδες της σεζόν 2021-22 στη Stoiximan Futsal Super League, στη Futsal League και στις κατηγορίες υποδομών Κ18, Κ16, Κ15.

Με το καλό να ανταμώσουμε και το 2024 και να έχουν γίνει και άλλα βήματα για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σάλας στη χώρα μας!