Έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ

Σε δύο δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Futsal Super League

Δύο αγώνες θα γίνουν την Κυριακή (13/2) και άλλοι τρεις την Δευτέρα (14/2) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League και θα κριθούν οι θέσεις των playoffs και τα τέσσερα ζευγάρια, το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί απευθείας και ποια θα πάει στα μπαράζ παραμονής.

Την Κυριακή στις 16:00, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Φάληρο και θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Όσο για το Φάληρο, ανάλογα με το αποτέλεσμά του και το τι θα κάνουν στα δικά τους ματς η Κόμπρα και η Σαλαμίνα με τους οποίους ισοβαθμεί, θα τερματίσει μεταξύ 6ης και 8ης θέσης.

Στις 18:00 διεξάγεται το Παναθηναϊκός – Δούκας στην Πολιτεία και θα ξέρουν ήδη οι δύο ομάδες αν έχουν ελπίδα για την πρώτη θέση, αφού θα έχει ολοκληρωθεί το ματς της ΑΕΚ. Oι μπλε είναι στο +2 από το τριφύλλι και βολεύονται και με την ισοπαλία στο μεταξύ τους για να τερματίσουν στη 2η θέση. Οι πράσινοι θέλουν μόνο νίκη.

Την Δευτέρα όλα τα ματς διεξάγονται στις 22:00. Το Νέο Ικόνιο φιλοξενεί τον Ερμή Ζωγράφου, με τις δύο ομάδες να δίνουν μια πρόβα τζενεράλε για τις μάχες στα playoffs, αφού σίγουρα παίζουν μαζί. Ο Ερμής θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας ως 4ος στην κανονική περίοδο, με την ομάδα του Περάματος να είναι 5η.

Ο Ηνίοχος φιλοξενεί την Σαλαμίνα και είναι στο +2 από τον τελευταίο Πήγασο (έξι έναντι τεσσάρων), ο οποίος την ίδια ώρα υποδέχεται στην Αγία Παρασκευή την Κόμπρα. Οι γαλάζιοι με ισοπαλία ή νίκη είναι σίγουρα 9οι και πέφτει ο Πήγασος ακόμα και αν νικήσει στο δικό του ματς. Ο λόγος είναι ότι σε ισοβαθμία υπερτερεί ο Ηνίοχος λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στα μεταξύ τους. Η Κόμπρα και η Σαλαμίνα θα τερματίσουν μεταξύ 6ης και 8ης θέσης.