Προγράμματα 2016-2017

Η ΠΕΠΣΣ στέκεται απέναντι σε κάθε περιστατικό βίας, δεν είναι καθόλου ανεκτά και θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες

Ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ:

“Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, συνέβησαν αποκρουστικά γεγονότα που δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά από κανέναν. Τα κρούσματα βίας τόσο σε κατηγορίες ακαδημιών, όσο και στο πρωτάθλημα της Futsal League είναι απολύτως καταδικαστέα και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΣΣ σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να τα αφήσει να περάσουν αναίμακτα. Οι πρωταγωνιστές τους θα πληρώσουν το τίμημα όσων έκαναν και η Ένωση θα πάρει τα μέτρα της.

Στην Κ10 στον αγώνα ΠΑΣ Γέρακα – Ηνίοχος και στην Κ16 στο ματς Αναγέννηση Θρακομακεδόνων – Elite έγιναν άσχημα περιστατικά με πρωταγωνιστές γονείς, ενώ στη Β’ Εθνική στο παιχνίδι Αναγέννηση Θρακομακεδόνων – Καρπενήσι συνέβησαν επεισόδια με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές, τα οποία δεν θα περάσουν χωρίς τις ποινές που αρμόζουν, αλλά και ανάλογες δράσεις της Ένωσης.

Πέρα από τα Πειθαρχικά Όργανα, τα οποία θα επιληφθούν για να επιβάλουν τις κυρώσεις σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΚΑΠ, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΠΣΣ θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα πάρει αυστηρά μέτρα προς παραδειγματισμό όλων.

Το επαναλαμβάνουμε για να καταστεί απολύτως σαφές προς όλους, η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑ και θα “αποκρουστεί” σε κάθε της έκφανση. Οι γονείς οφείλουν να δίνουν παράδειγμα στα παιδιά τους και όχι παράδειγμα προς αποφυγή. Όσο για τους ποδοσφαιριστές, οφείλουν να αποτελούν πρότυπα και όχι να καταφεύγουν στη βία για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους με συναθλητές τους που δεν θα έπρεπε να τους χωρίζει τίποτα άλλο πέρα από τα 40 λεπτά στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.

Η ΠΕΠΣΣ στέκεται απέναντι στη βία και θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους. Με τη βία δεν ανοίγεις διάλογο, την σταματάς στη ρίζα της!”.