Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Αντώνης Πατατανές, πήρε θέση μέσω Facebook αναφορικά με όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα περί ενδιαφέροντός του να διεκδικήσει την ηγεσία της Ένωσης Σάλας, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τη σχετική φημολογία. Μάλιστα, ανέφερε πως όχι μόνο στηρίζει τη νυν διοίκηση, αλλά και επιθυμεί και προσβλέπει σε ομαδική συνεργασία το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί φίλοι, επειδή, τις τελευταίες ημέρες με ρωτάτε εάν θα διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ ΣΑΛΑΣ, αλλά και για το Final-4 σάλας των γυναικών, σας γνωρίζω τα παρακάτω.

Εδώ και 51 χρόνια υπηρετώ τον χώρο του αθλητισμού από όλες τις θέσεις. Πάντα ακολουθώ την αρχή της συνεργασίας και της συνεννόησης. Ουδέποτε ενδιαφέρθηκα να γίνω πρόεδρος σε κάποια αθλητική ένωση η ομοσπονδία. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Άλλωστε, η ΕΠΣ Σάλας έχει πρόεδρο και ΔΣ νόμιμα εκλεγμένο, τους οποίους όχι μόνο στηρίζω αλλά επιθυμώ και προσβλέπω στην ομαδική συνεργασία τους.

Επειδή, δε, κατέχω σημαντικές θέσεις ευθύνης αυτήν την εποχή και είμαι επιφορτισμένος με πλήθος επαγγελματικά, οικογενειακά και αθλητικά θέματα, δεν επιθυμώ να επιφορτιστώ με περισσότερα καθήκοντα. Σχετικά δε με την αναβολή του Final-4 σάλας Γυναικών, δεν μετέχω σε αποφάσεις που εμπλέκεται ο σύλλογος μου. Εύχομαι από ψυχής και κυρίως σε εκείνους που με αδίκησαν, η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίζει πάντα τους δρόμους μας”.