Προγράμματα 2016-2017

Το ποδόσφαιρο σάλας κάθε χρόνο μεγαλώνει, το κοινό του το ίδιο, όπως φυσικά και οι απαιτήσεις. Δεν γινόταν, λοιπόν, στην digital εποχή να μην προσφέραμε το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο για το αναγνωστικό μας κοινό, όλους εσάς τους φίλους του αγαπημένου μας αθλήματος.

Το epssalas.gr είναι πλέον στον “αέρα” και αντικαθιστά το 5x5hellas.gr, το οποίο για πολλά χρόνια αποτελούσε την επίσημη διαδικτυακή πύλη για όλη την ενημέρωση που αφορούσε τα πρωταθλήματα και την ΠΕΠΣΣ. Το νέο μας σάιτ είναι πιο εύχρηστο, πιο μοντέρνο και εύκολο στην πλοήγησή του.

Μέσα από εδώ λοιπόν, θα προσφέρουμε πλέον τις προαναγγελίες των αγώνων, τις ανασκοπήσεις κάθε αγωνιστικής, τις συνεντεύξεις μας με τους πρωταγωνιστές και φυσικά όλα τα επίσημα νέα που αφορούν την Ένωση (ανακοινώσεις, δηλώσεις, επιστολές).

Θα μπορείτε να βλέπετε στο tab ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ τις βαθμολογίες, τα αποτελέσματα και τα προγράμματα σε όλα τα πρωταθλήματά μας και στο tab MEDIA τα VIDEOS που ανεβαίνουν κάθε αγωνιστική από την Ntelos Media. Εν ολίγοις, τα στιγμιότυπα και οι αγώνες θα ανεβαίνουν τόσο στο κανάλι μας στο YouTube, όσο και στο σάιτ μας αμέσως μετά.

Στο tab ΕΠΣΣ θα βρει κάποιος όλες τις χρηστικές πληροφορίες που αφορούν την Ένωση και στο tab ΝΕΑ όλες τις ειδήσεις που ανεβαίνουν συνεχώς από την ιστοσελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας.

Το σάιτ είναι ακόμα υπό τελική διαμόρφωση, προστίθενται συνεχώς ενημερώσεις και πληροφορίες και θα γίνονται διορθώσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο σε ένα πιο όμορφο περιβάλλον, όπως επιβάλλουν οι σύγχρονοι καιροί.