Αγωνιστική των φιλοξενούμενων

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League. Το πρόγραμμα στη Futsal League και στις γυναίκες

Το πρόγραμμα ανοίγει με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Αθήνα ’90 στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής με την Ένωση να θέλει να συνεχίσει το αήττητό της και το καλτσέτο να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή και να μην χάσει την επαφή. Στους 16 βαθμούς είναι η Ένωση του Άγγέλου Εμμανουηλίδη, τρεις περισσότερους από την ομάδα του Γιάννη Βρόντου.

Στις 21:30, ο Ερμής Ζωγράφου υποδέχεται το Νέο Ικόνιο στο Αντώνης Φώτσης στα Ιλίσια. Οι γηπεδούχοι του Θανάση Τσακανίκα έχουν 11 βαθμούς και είναι στην 4η θέση έναντι τριών της ομάδας του Περάματος που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα.

Την Κυριακή στις 15:30 η νεοφώτιστη Λάρισα φιλοξενεί τη Σαλαμίνα, η οποία μετράει έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα και όλους τους έχει πάρει μακριά από την έδρα της. Όσο για την ομάδα του θεσσαλικού κάμπου, έχει τέσσερις βαθμούς.

Στις 21:00 στην Αγία Παρασκευή διεξάγεται ο αγώνας του νταμπλούχου Δούκα και του Πηγάσου. Οι μπλε του Γιάννη Μοστριού συγκατοικούν με την ΑΕΚ στην κορυφή με 16 βαθμούς, απλά υπολείπονται στη διαφορά τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι του Αυγουστίνου Κατσαρή έχουν επτά πόντους και βρίσκονται στην έκτη θέση.

Τέλος, την Δευτέρα στις 21:00 στο Πέραμα γίνεται ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Futsal και την Κόμπρα που μετράει 11 πόντους μέχρι στιγμής. Χωρίς βαθμό είναι οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην 10η και τελευταία θέση.

*Για τον Α’ όμιλο της Futsal League, την Κυριακή στις 17:15 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σάμο και την Δευτέρα στις 20:00 η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων παίζει με τον Ηνίοχο. Για τον Β’ όμιλο, η Λαμία υποδέχεται την Κυριακή στις 18:30 το Κατενάτσιο και την Δευτέρα στις 21:00 οι Τράχωνες Αλίμου αναμετρώνται με τον Αδέσποτο Αθηνών.

** Για την 3η αγωνιστική του πρώτου επίσημου πρωταθλήματος γυναικών, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου θσ γίνουν οι αγώνες Αθήνα ’90 – Παναθηναϊκός στις 22:00 και Δόξα ΠΣΓ – Προοδευτική Νεολαία στις 22:15. Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 διεξάγεται το Τράχωνες Αλίμου – Καρπενήσι.