Προγράμματα 2016-2017

Η ΠΕΠΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεγάλη της συμφωνία με την Instat TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής σεζόν

Η Instat TV, μια από τις μεγαλύτερες συνδρομητικές πλατφόρμες παγκοσμίως, είναι ο νέος μεγάλος συνεργάτης της ΠΕΠΣΣ, αφού επήλθε συμφωνία για ένα χρόνο ανάμεσα στις δυο πλευρές για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan Futsal Super League.

Η Instat TV έχει τα πρωταθλήματα της Ινδίας, της Ρωσίας, της Βραζιλίας, της Ιταλίας και άλλων μεγάλων χωρών, επομένως είναι μια μεγάλη επιτυχία της Ένωσης. Αναλαμβάνει την παραγωγή και τη μετάδοση των αγώνων και στόχος της είναι να μεταδίδονται όλοι οι αγώνες ζωντανά, με ένα μικρό συνδρομητικό κόστος. Θα βγουν και σχετικά πακέτα για το κοινό που δεν θέλει να χάσει ούτε στιγμή δράσης απ’ όλα τα παιχνίδια.

Το αντίτιμο της συμφωνίας ανέρχεται στις 30.000 ευρώ για ένα χρόνο, ενώ καλύπτει και το κόστος παραγωγής, το οποίο επωμίζονταν οι ομάδες. Το ποσό συνολικά φτάνει τις 40.000 ευρώ και θα μοιραστεί στα σωματεία της μεγάλης κατηγορίας, ενώ θα στηριχθεί τόσο η Futsal League, όσο και τα πρωταθλήματα υποδομών.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια πρωτοποριακή κίνηση της ΠΕΠΣΣ μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες πλήρης ενημέρωση για το πώς θα επενδυθούν τα χρήματα στις ομάδες, καθώς και το αναπτυξιακό σχέδιο της Ένωσης.

Η διοίκηση της ΠΕΠΣΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο Στέλιο Βραδέλη, εκπρόσωπο της Instat TV στην Ελλάδα, για την επίτευξη της συμφωνίας και για την επικείμενη συνεργασία. Μάλιστα, η συνδρομητική πλατφόρμα μετέδωσε τους αγώνες του Δούκα στα προκριματικά του Champions League σε όλη την Ευρώπη, ενώ στη χώρα μας οι αγώνες προβλήθηκαν στην Cosmote TV.

Ο μεγάλος στόχος της ΠΕΠΣΣ είναι αυτή η συμφωνία να αποτελέσει την απαρχή για το ευοίωνο μέλλον του αθλήματος και παράλληλα να συμβάλει στην πρόοδο του ποδοσφαίρου σάλας από τη μικρότερη ηλικιακά κατηγορία μέχρι τα μεγάλα σαλόνια.