Η ΕΠΣ Σάλας γνωστοποιεί στα σωματεία-μέλη της τη νέα Κάρτα Υγείας ποδοσφαιριστή/ποδοσφαιρίστριας που θα ισχύσει από την περίοδο 2023-2024, σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου Επαγγελματικών & Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων που ενέκρινε η ΕΠΟ.

Τα σωματεία-μέλη μας καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στη συμπλήρωση της νέας Κάρτας Υγείας και ειδικά στην ημερομηνία που αναγράφει ο ιατρός κατά την έκδοσή της. Πλέον η ημερομηνία δεν μπορεί να αναγράφεται χειρόγραφα και θα πρέπει να αναγράφεται είτε μηχανογραφημένα, είτε με μηχανική σφραγίδα. Για τον λόγο αυτό, τα σωματεία-μέλη μας πρέπει να μεριμνούν ιδιαίτερα και να προσέχουν ότι κατά τη θεώρηση της Κάρτας Υγείας να μην υπάρχει χειρόγραφη ημερομηνία, ήτοι πρέπει να ενημερωθούν οι συμβεβλημένοι ιατροί αλλά και οι γονείς των αθλητών/αθλητριών. Ήδη έχει σταλεί και σχετική επιστολή/ειδοποίηση προς όλα τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣΣ.

Επισημαίνεται ότι κατά την ηλεκτρονική αποστολή των δικαιολογητικών για οποιαδήποτε μεταβολή ποδοσφαιριστή/ποδοσφαιρίστριας, εάν η Κάρτα Υγείας φέρει χειρόγραφη ημερομηνία, η αίτηση θα απορρίπτεται εξ ολοκλήρου, καθώς το Τμήμα Δελτίων της ΕΠΟ δεν θα την κάνει δεκτή.

Τη νέα Κάρτα Υγείας, όπως και πολλά άλλα χρηστικά έντυπα, μπορείτε να βρείτε στο site, στο μενού ΕΠΣΣ (ΕΝΤΥΠΑ & ΧΡΗΣΙΜΑ)