Σε τρεις δόσεις πραγματοποιήθηκε η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League. Εξάλλου, αναβλήθηκε το παιχνίδι Υπεροχή Τρικάλων – Δούκας λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΑΣΕΔ, ενώ ρεπό είχε η ΑΕΚ.

Την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η φορμαρισμένη Αθήνα ’90, η οποία επικράτησε με 5-3 των Τραχώνων Αλίμου στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου και έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι έμειναν στους επτά.

Τους δέκα βαθμούς έφτασε στο πρωτάθλημα η Κόμπρα, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη Stoiximan Futsal Super League επιβλήθηκε με 5-4 της Σαλαμίνας στο κλειστό του Βύρωνα. Στους έντεκα βαθμούς έμειναν οι νησιώτες που ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα, αλλά ηττήθηκαν με ανατροπή.

Η ΑΕΛ Futsal διαθέτει μια από τις πιο σκληρές έδρες του πρωταθλήματος, με τον κόσμο της ομάδας να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα και να “ανεβάζει” αγωνιστικά τους βυσσινί. Παρ’ όλα αυτά, η γηπεδούχος ομάδας συνάντησε έναν εξαιρετικό Πήγασο, ο οποίος πήρε το διπλό με το εμφατικό 7-1 και έφτασε τους έξι βαθμούς, έναν λιγότερο από την ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου.

Το Νέο Ικόνιο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έφτασε τους 15 βαθμούς μετά το πέρας της 8ης “στροφής”, καθώς επικράτησε με 10-5 της Λαμίας σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο κλειστό του Περάματος. Η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στους τρεις βαθμούς, αυτούς που είχε πάρει στην πρεμιέρα με τον Πήγασο στην Αγία Παρασκευή.

Τέλος, στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-2 του Ερμή Ζωγράφου στο κλειστό του Μετς και έφτασε τους 13 βαθμούς, δύο λιγότερους από την ομάδα των Ιλισίων που υπέστη την δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.