Για την 13η αγωνιστική στον Α’ Όμιλο της Futsal League, ο Κορυδαλλός νίκησε εύκολα με 9-0 την Σάμο, ενώ ο Κένταυρος ΠΑΟΒ ήρθε ισόπαλος 5-5 με τον ΠΑΣ Γέρακα. Διπλό για την Ακαδημία Λεχαίου με 9-5 επί του ΑΟΠ Καλαμάτα Πατίστα, ενώ ο Αδέσποτος ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Σεπολίων με 5-3.

Στον βαθμολογικό πίνακα, προπορεύευται με 33 βαθμούς ο Κορυδαλλός, πέντε παραπάνω από τον Κένταυρο ΠΑΟΒ. Η Ακαδημία Λεχαίου έχει 27 βαθμούς με ματς λιγότερο, ενώ 21 έχει ο Αδέσποτος επίσης με παιχνίδι να υπολείπεται.

Για τον Β’ Όμιλο, οι Θρακομακεδόνες πέρασαν με 6-0 από την έδρα της ΑΕ Νέου Κόσμου, ενώ το Κατενάτσιο Νέα Γενιά επιβλήθηκε 7-6 του Καρπενησίου. Ο Μινώταυρος επικράτησε εκτός έδρας με 9-4 του ΑΣ Ολυμπιακού Σάλας, ενώ ο Ηνίοχος νίκησε 4-0 εκτός έδρας την ΑΕ Ψυχικού.

Στη βαθμολογία, οι Θρακομακεδόνες έχουν 34 βαθμούς, 30 έχει ο Μινώταυρος και 26 ο ΠΑΟΚ. Σε απόσταση βρίσκεται το Καρπενήσι, το οποίο έχει 17 βαθμούς.

Η δράση στο Women’s Futsal Championship

Για το πρωτάθλημα Γυναικών και τον Α’ Όμιλο, διεξήχθη μονάχα το Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου – Αδέσποτος 1-5. Για τον Β’ Όμιλο, σε εξ αναβολής αγώνα η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής πέρασε με 10-2 από την έδρα των Τραχώνων Αλίμου.

Οι Τράχωνες έδωσαν και δεύτερο ματς, όπου νίκησαν 4-0 τον Εθνικό Λυκίας, ο Ατρόμητος νίκησε 8-1 εκτός έδρας την Αθήνα ’90, ενώ ο ΠΑΟ Φωστήρας Καισαριανής επιβλήθηκε 8-3 του ΑΠΣ Αμπελόκηποι.