Τρεις με απόλυτο

Η ανασκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου (22-23/1) στους δύο ομίλους της Futsal League στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής

Η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων βρίσκεται στην κορυφή του Α’ ομίλου της Futsal League με 30 βαθμούς έπειτα από 12 αγωνιστικές, νικώντας εκτός έδρας την Ταραχή Μεταμόρφωσης με 5-3. Στους 18 βαθμούς έμειναν οι γηπεδούχοι.

Η Σαμός νίκησε 5-1 τον Εθνικό Παλλήνης και έχει 24 βαθμούς έναντι 22 των φιλοξενούμενων με ματς λιγότερο, ενώ 24 βαθμούς έχουν και οι Τράχωνες Αλίμου που επιβλήθηκαν 6-2 της ΑΕ Ψυχικού (έμεινε στους έξι βαθμούς). Επίκειται ορισμός για το Ρέθυμνο – Ερμής Ζωγράφου Β’

Στον Β’ όμιλο της κατηγορίας, ο Αδέσποτος επιβλήθηκε 6-2 της ΑΕΚΑ και έφτασε τους 21 βαθμούς σε δέκα αγώνες που έχει δώσει, ενώ την ίδια συγκομιδή στον ίδιο αριθμό αγώνων έχει το Καρπενήσι που επικράτησε 8-3 της Υπεροχής Τρικάλων. Τέλος, τα Τρίκαλα πέρασαν με 7-0 από την έδρα της Λαμίας και έχουν 16 βαθμούς.

Η ΑΕΚΑ έχει πέντε πόντους, η Υπεροχή δέκα, ενώ η Λαμία εννέα με ματς λιγότερο. Ρεπό είχε η Λάρισα που μετράει 18 βαθμούς σε εννέα αγώνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α’ όμιλος:
Σάμος – Εθνικός Παλλήνης 5-1
Ταραχή Μεταμόρφωσης – Αναγέννηση Θρακομακεδόνων 3-5
Τράχωνες Αλίμου – ΑΕ Ψυχικού 6-2
Ρέθυμνο – Ερμής Ζωγράφου Β’ (επίκειται ορισμός)

Β’ όμιλος:
Καρπενήσι-Υπεροχή Τρικάλων 8-3
ΠΑΣ Λαμία -Α.Ο. Τρίκαλα 0-7
Αδεσποτος-ΑΕΚΑ 6-2
Ρεπό: Λάρισα