Προγράμματα 2016-2017

Σας παραθέτουμε το τι ισχύει για προπονήσεις και αγώνες σε ανοιχτά και κλειστά γήπεδα για το Ποδόσφαιρο Σάλας

Με αφορμή τις διευκρινιστικές οδηγίες για την άθληση στο σύνολο της Επικράτειας υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, που απέστειλε η ΓΓΑ, σας παραθέτουμε το τι ισχύει για προπονήσεις και αγώνες σε ανοιχτά και κλειστά γήπεδα για το Ποδόσφαιρο Σάλας.

Όσον αφορά στους προπονητές των ομάδων, ισχύει ότι ισχύει για όλους τους εργαζόμενους, ήτοι δύο rapid test εβδομαδιαίως, εφόσον ΔΕΝ έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (όχι παλαιότερο των 6 μηνών). Και για τους προπονητές πριν τον αγώνα, απαιτείται rapid test 48 ωρών, εφόσον δεν είναι εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει.

Untitled 3

Ο έλεγχος των αθλητών πριν από κάθε αγώνα, λογίζεται ως ο δεύτερος εβδομαδιαίος έλεγχος.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον παραπάνω πίνακα, τι ισχύει για τις προπονήσεις και τι ισχύει για πριν από κάθε αγώνα, ανάλογα την ηλικία των αθλητών σας.

Ενημερώνοντας ότι η ΓΓΑ θα εντείνει τους ελέγχους το διάστημα αυτό, παρακαλούμε, τέλος, να μελετήσετε διεξοδικά και το συνημμένο έγγραφο της ΓΓΑ, αλλά και τους πίνακες που βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες του, ώστε όλη η οικογένεια του Ποδοσφαίρου Σάλας να σταθεί για άλλη μία φορά με υπευθυνότητα απέναντι στις δύσκολες απαιτήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία και στον Αθλητισμό. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗ