Όλοι μαζί για τον Λεωνίδα!

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο φιλόξενο Γαλάτσι, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το 5ο ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας.

Αποτελεί την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στον Λεωνίδα Κουτσούκη, τον νεαρό αθλητή από τη Ζάκυνθο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.
Συνδιοργανωτής της ΠΕΠΣΣ ήταν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος ήδη έχει προβεί σε ενέργειας βοήθειας προς τον 21χρονο Λεωνίδα. Το event έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου και με χορηγούς επικοινωνίας τη Novasports, τον Sport24 Radio και το Sport24.gr.
Πολλοί λιλιπούτειοι αθλητές από σωματεία – μέλη της ΠΕΠΣΣ γέμισαν την κεντρική σάλα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου, στο άνοιγμα της εκδήλωσης, καθώς έδωσαν αγώνες επίδειξης και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Η Αναγέννηση Θρακ/νων, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, η Αθλητική Επίλεκτη Ακαδημία Αθήνας, η Αθήνα ’90, η ΑΕΚ Σάλας, ο Παράδεισος Βορείων Προαστίων ήταν κάποια από τα σωματεία που έστειλαν αθλητές.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με αγώνα αντιπροσωπείας του ΠΣΑΠ εναντίον παλαιμάχων του Ποδοσφαίρου Σάλας (παρόντες οι Σοϊλεμές, Γκουγκουλίτσας, Μιχάλης, Αρβανίτης, Μιχαλίτσης, Χιώτης), ενώ ολοκληρώθηκε με τον αγώνα των ALL STAR, δηλαδή αθλητών του Ποδοσφαίρου Σάλας που διακρίθηκαν κατά την περασμένη περίοδο. Τέλος, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των καλύτερων της σεζόν για την Α’ Εθνική Ποδοσφαίρου Σάλας.
Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στη πόλη μας τέτοια αθλητικά γεγονότα που αναδεικνύουν την ανθρωπιά μέσα από τον αθλητισμό. Το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, που παραχωρήθηκε στο Δήμο μας μέχρι το 2020, είναι για όλους μας ο τόπος που συνδυάζει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά». Επίσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Παναγιώτης Κόρμπος, το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ, καθώς και ο πατέρας του Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από την προσπάθεια στήριξης του γιου του.

Για την ιστορία, οι Άσπροι ALL STARS επικράτησαν των Μπλε με 3-2. Για τους ηττημένους σκόραρε δύο γκολ ο Άκης Ηλιάδης, ενώ για τους νικητές τα γκολ πέτυχαν οι Βασίλης Ασημακόπουλος, Βαγγέλης Σκουτέλης και Δημήτρης Ζαγγανάς.
ΑΣΠΡΟΙ (Coach: Μπελτσίδης): Μπάρδης, Καρανταλής, Μπεγκάι, Τσέβης, Σκουτέλης, Καραβίδας, Κανέλλος, Βρόντος, Πάνου, Ασημακόπουλος, Ζαγγανάς.
ΜΠΛΕ (Coach: Μοστριός): Θεοφίλου, Μάνος, Ηλιάδης, Πασσαλής, Αλαΐσκας, Κατσούλας, Φώτης. Ταρνανίδης, Κάρμης, Τσιαρής, Στόλης.
Η εκδήλωση έκλεισε με τις απονομές. Βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου, ο ΠΣΑΠ, ο Γκέντι Μπεγκάι (MVP του περυσινού πρωταθλήματος), ο Απόστολος Μπελτσίδης (καλύτερος coach), ο Ανδρέας Ταρνανίδης (Rookie), ο Δημήτρης Θεοφίλου (καλύτερος τερματοφύλακας), ο Δημήτρης Κάρμης (πιο βελτιωμένος), ο Κώστας Κομματάς (καλύτερος διαιτητής) και οι Δημήτρης Θεοφίλου, Αντώνης Μάνος, Γκέντι Μπεγκάι, Δημήτρης Ντάρλας και Δημήτρης Κάρμης ως η καλύτερη πεντάδα.