Για την 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Women’s Futsal Championship, ο Ολυμπιακός Futsal νίκησε 4-1 εκτός έδρας τον ΑΟ Ζωή και έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους έξι βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενες έμειναν στους μηδέν.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 10-2 την Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου και διπλασίασε τις επιτυχίες του, ενώ στους τρεις πόντους έμεινε η ομάδα του Μπραχαμίου.

Το Νέο Ικόνιο επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας του ΠΑΟ Η Αριάδνη και έκανε… σεφτέ στους βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενες είναι ακόμα στους μηδέν, ενώ ο Αδέσποτος πέρασε με 5-0 από την έδρα του Ολυμπιακού Σεπολίων και μετράει πλέον τρεις βαθμούς έναντι μηδέν των γηπεδούχων.

Οι Ηνίοχος, Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής και Καρπενήσι Futsal πέτυχαν το 2 στα 2 για τη 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Women΄s Futsal Championship. Ρεπό είχαν οι Αμπελόκηποι.

Ο Ηνίοχος κατέβαλλε με 10-0 τον Εθνικό Λυκίας και η Ολυμπιάδα με 6-4 τους Τράχωνες. Το Καρπενήσι κατέβαλε με 8-1 την Αθήνα ’90, ενώ με 6-0 επιβλήθηκε στο πρώτο του ματς ο Ατρόμητος του Φωστήρα Καισαριανής.