Μίλησαν οι έδρες στους πρώτους προημιτελικούς του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League και ήδη ξεκαθάρισαν τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια.

Ο αήττητος και πρωτοπόρος στην κανονική διάρκεια Δούκας νίκησε εύκολα με 14-0 το Νέο Ικόνιο στον Κορυδαλλό και έκανε το 3-0, αφού κουβαλούσε και τις δύο επιτυχίες επί της ομάδας του Περάματος από την πρώτη φάση. Οι μπλε ήταν το φαβορί και δικαιολόγησαν τον τίτλο τους.

Η ΑΕΚ φιλοξένησε τη Λάρισα στο κλειστό του Καματερού και επιβλήθηκε με 10-2. Η Ένωση έκανε επίσης το 3-0 και προχωράει στα ημιτελικά, ενώ η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν, την πρώτη στη μεγάλη κατηγορία.

Η Αθήνα ’90 επικράτησε στην Πολιτεία με 3-1 της Σαλαμίνας και προηγείται πλέον με 2-1 στις νίκες. Η σειρά πηγαίνει στο Νίκος Γραμματικός, με τους νησιώτες να κυνηγούν τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς, ενώ το καλτσέτο θα προσπαθήσει να κλειδώσει την πρόκριση.

Τέλος, ο Ερμής νίκησε 5-1 την Κόμπρα στο “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια και έκανε το 2-0 απέναντι στην ομάδα του Βύρωνα. Το συγκρότημα του Ζωγράφου θέλει μια νίκη στα επόμενα τρία ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρέπει να πάρουν όλα τα παιχνίδια αν θελήσει να προχωρήσει στην τετράδα.

Ο Δούκας παίζει με το νικητή Ερμής – Κόμπρα και η ΑΕΚ με το νικητή στο ζευγάρι Αθήνα ’90 – Σαλαμίνα.