Σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης του Futsal Super Cup Γυναικών «Βασιλική Αυγουστίνου» κατά της έμφυλης βίας, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο Δαΐς, η ΕΠΣ Σάλας ενημερώνει ότι έχει στη διάθεσή της εισιτήρια των 5€ έκαστο και καλεί όλα τα σωματεία της Ένωσής μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, που έχει ως κύριο στόχο να περάσει το μήνυμα «Όλες οι γυναίκες κερδίζουν!».

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συνδυάσει μαζί με το αγωνιστικό σκέλος, την ευαισθητοποίηση ενάντια στη βία κατά των γυναικών.

Καλούμε όλα τα σωματεία-μέλη μας και ειδικότερα εκείνα που θα μετάσχουν στο Women’s Futsal Championship περιόδου 2023-2024, να περάσουν από αύριο Τετάρτη από τα γραφεία της ΕΠΣΣ και να αγοράσουν 20 εισιτήρια, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη ΜΚΟ «W.I.N. Hellas» (https://www.winhellas.gr/) και θα χρησιμοποιηθούν για τον ιερό σκοπό της προστασίας των γυναικών.

Στο event θα λάβουν μέρος οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του γυναικείου πρωταθλήματος σάλας της περυσινής περιόδου: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός ΑΟ, Αθήνα ’90 Σάλας και Ατρόμητος Αθηνών. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ημιτελικούς (19.15 & 19.45) και έναν τελικό στις 20.15. Όλοι οι αγώνες θα είναι διάρκειας 20 λεπτών. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ώστε η ελληνική Σάλα να δείξει για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.