Συνάντηση με Δήμο Λαμίας και Περιφέρεια

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με τον Δήμο Λαμίας όσο και με την Περιφέρεια

Στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας σάλας που πραγματοποιήθηκε στο Χαλκιοπούλειο την Κυριακή (5/6), ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, πραγματοποίησε δύο μισάωρες συναντήσεις τόσο με τον Δήμο Λαμίας όσο και με την Περιφέρεια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 19ος τελικός συνδιοργανώθηκε από την Ένωση και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μέσω του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.). Μάλιστα, στον αγώνα το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραϊσκος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Δημήτρης Κυρίτσης, που βράβευσαν του τροπαιούχους και συμμετέχοντες.

Στις συναντήσεις που έλαβαν χώρα και οι οποίες έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα, εκφράστηκε η θέληση των τοπικών αρχών προκειμένου ο τελικός Κυπέλλου να διεξάγεται κάθε χρόνο στη Λαμία, αλλά παράλληλα και να αποτελέσει η πόλη το νέο “σπίτι” της Εθνικής ομάδας.

Ο Νίκος Αυλωνίτης δεν δεσμεύτηκε για κάτι τέτοιο, αλλά τόνισε από τη μεριά του ότι θα κάνει προσπάθειες προκειμένου να διεξαχθούν και άλλα ποδοσφαιρικά γεγονότα της σάλας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, καθώς υπήρξε πλήρης ικανοποίηση από το επίπεδο της οργάνωσης του τελικού και όλα κύλησαν άψογα.