Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Futsal League και πιο συγκεκριμένα για τον Α’ Όμιλο, ο Κένταυρος ΠΑΟΒ έφυγε με το τρίποντο από τη Σάμο, επικρατώντας με 5-4 της αξιόμαχης Σάμου. Διπλό και για την Ακαδημία Λεχαίου, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Σεπολίων με 9-1.

Ο Αδέσποτος Αθηνών νίκησε 10-4 τον ΑΠΣ Βελλερέφων, ενώ ο Κορυδαλλός πήρε πειστική νίκη επί του ΠΑΣ Γέρακα με 7-0. Χωρίς να ιδρώσει ο ΑΟΠ Καλαμάτα Πατίστα πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα με το Ρέθυμνο, το οποίο δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα.

Η Ακαδημία Λεχαίου και ο Κορυδαλλός προελαύνουν με 27 βαθμούς, ενώ ο Κένταυρος έπεται με τρεις βαθμούς λιγότερους. Στους 21 πόντους είναι ο Αδέσποτος, από 13 έχουν Γέρακας και Σάμος, ενώ ο Ολυμπιακός Σεπολίων είναι στους 12. Ο ΑΟΠ Καλαμάτα Πατίστα έχει 12 βαθμούς, ο ΑΠΣ Βελλερέφων έχει τρεις και το Ρέθυμνο έχει εγκαταλείψει.

Για τον Β’ Όμιλο, οι Θρακομακεδόνες δεν δυσκολεύτηκαν με τον ΑΣ Ολυμπιακό Σάλας, νικώντας 12-1, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα του Ηνίοχου με 6-4. Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕ Ψυχικού και Καρπενήσι, ενώ ο Μινώταυρος επιβλήθηκε 13-2 εκτός έδρας επί της ΑΕ Νέου Κόσμου.

Οι Θρακομακεδόνες είναι στην κορυφή με 25 βαθμούς, ο Μινώταυρος είναι δεύτερος με 21, ενώ στους 20 είναι ο τρίτος ΠΑΟΚ. Το Καρπενήσι είναι στους 12 βαθμούς, στους εννέα το Κατενάτσιο Νέα Γενιά με ματς λιγότερο, επτά έχει η ΑΕ Ψυχικού, έναν λιγότερο ο ΑΣ Ολυμπιακός Σάλας, τρεις η ΑΕ Νέου Κόσμου και ο ΠΑΟ Ιωαννίνων είναι τελευταίος με μηδέν.

Τι έγινε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος Γυναικών

Για την 10η αγωνιστική στο Women’s Futsal Championship, η πρωτοπόρος ΑΕΚ νίκησε 10-1 το Νέο Ικόνιο, ενώ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 13-0 του Ολυμπιακού Σεπολίων, ενώ η Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου ξεπέρασε το εμπόδιο της ΑΟ Ζωή με 7-2. Στις 3/2 θα γίνει το Δόξα 2016 – Αδέσποτος, ενώ ο Ολυμπιακός Futsal νίκησε άνευ αγώνα τον ΠΑΟ Η Αριάδνη που έχει αποχωρήσει.

Η Ένωση έχει 30 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον Παναθηναϊκό, ενώ στους 21 είναι η Δόξα 2016, αλλά με δύο ματς λιγότερα. Ο ΑΣ Ολυμπιακός Futsal έχει επίσης 21 βαθμούς. Η Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου μετράει 16 βαθμούς με ματς λιγότερο, ακολουθεί με 13 το Νέο Ικόνιο και με εννέα ο ΑΟ Ζωή. Ο Αδέσποτος έχει έξι βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο, ενώ τρεις έχει ο Ολυμπιακός Σεπολίων. Ο ΠΑΟ Η Αριάδνη δεν συνεχίζει.

Για τον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος Γυναικών, ο Ηνίοχος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει 10-0 τον Φωστήρα Καισαριανής, ενώ η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής ξεπέρασε με 6-2 το εμπόδιο του Εθνικού Λυκίας. Η Αθήνα ’90 επιβλήθηκε 5-3 των Τραχώνων Αλίμου, ενώ στις 3/2 θα διεξαχθεί ο αγώνας Καρπενήσι – ΑΠΣ Αμπελόκηποι.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Ηνίοχος με 27 βαθμούς, 24 έχει η Ολυμπιάδα και 18 ο Ατρόμητος με ματς λιγότερο. Στους 15 βρίσκεται το Καρπενήσι επίσης με παιχνίδι να υπολείπεται, ενώ εννέα έχουν η Αθήνα ’90, Τράχωνες και Φωστήρας Καισαριανής, με το καλτσέτο να έχει όμως ένα ματς ακόμα να δώσει. Ο Εθνικός Λυκίας έχει τρεις βαθμούς με ματς λιγότερο, χωρίς βαθμό ο ΑΠΣ Αμπελόκηποι με παιχνίδι λιγότερο επίσης.