Προγράμματα 2016-2017

Η Καλλιθέα, η Κόμπρα και το Ρέθυμνο δεν θα συμμετάσχουν στο υπόλοιπο της σεζόν, ποιο θα είναι το νέο format του πρωταθλήματος

Την Κυριακή (21/3) η ΠΕΠΣΣ συνομίλησε με τις ομάδες προκειμένου να τις ενημερώνει για το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο και για να συναποφασίσουν το πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, ενώ την Δευτέρα (22/3) πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. της Ένωσης.

Κατ’ αρχάς, η Καλλιθέα, η Κόμπρα και το Ρέθυμνο ενημέρωσαν πως δεν θα συνεχίσουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο στο φινάλε του πρώτου γύρου, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα playoffs.

Το format διαφοροποιείται, καθώς στα προημιτελικά και στα ημιτελικά θα έχουμε μονό παιχνίδι και η ισοπαλία είναι υπέρ της ομάδας που θα βρίσκεται πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα. Τα ζευγάρια είναι 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Ο τελικός είναι επίσης μονό παιχνίδι, όπου αν λήξει ισόπαλο, οδηγούμαστε σε παράταση και ενδεχομένως στα πέναλτι.

Την Κυριακή, 28 Μαρτίου, επανεκκινεί το πρωτάθλημα. Οι προημιτελικοί διεξάγονται στις 18 Απριλίου, με εξαίρεση τις ομάδες που θα έχουν παίκτες στην Εθνική, όπου οι δικοί τους αγώνες θα γίνουν από 19 ως 21 Απριλίου.

Οι ημιτελικοί διεξάγονται στις 24 Απριλίου και ο τελικός μια ημέρα μετά (25/4). Ακολούθως, θα ξεκινήσει το Κύπελλο, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί στις 9 Μαΐου.

Εξάλλου, την προσεχή Πέμπτη (25/3) θα πραγματοποιηθεί ραντεβού της ΠΕΠΣΣ με τις ομάδες της Β’ Εθνικής.