Το πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League συνεχίζεται με τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής. Ένας αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (4/2), δύο την Κυριακή (5/2) και ένας την Δευτέρα (6/2).

Το πρόγραμμα ανοίγει με τον αγώνα του Ερμή Ζωγράφου με τον Δούκα (21:30), ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί της ΑΕΚ και είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία με +3 (40 έναντι 37). Στους 23 πόντους είναι η 4η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα και θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στους μπλε του Γιάννη Μοστριού στα Ιλίσια.

Ένα 24ωρο μετά στις 16:00 η ΑΕΚ του Γιάννη Εμμανουηλίδη φιλοξενεί το Νέο Ικόνιο στο κλειστό του Καματερού και θέλει όσο τίποτα το τρίποντο για να παραμείνει κοντά στην κορυφή, με την ομάδα του Θανάση Ζάχου να έχει 14 βαθμούς και να βρίσκεται στους 14 πόντους.

Η αναμέτρηση Λάρισα – Κόμπρα, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (5/2, 17:00), μετατίθεται για την Τρίτη (7/2, 19:40) λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα. Οι γηπεδούχοι περιμένουν και πάλι πολύ κόσμο στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τους Βυρωνιώτες του Χάρη Γράψα να θέλουν το τρίποντο για να αποσπαστούν με τέσσερις βαθμούς (έχει 15 ως αυτή την στιγμή).

Για την Τετάρτη (8/2, 22:00) στο κλειστό της Πολιτείας μετατέθηκε για τον ίδιο λόγο ο αγώνας της Αθήνας ’90 με τη Σαλαμίνα. Η ομάδα του Γιάννη Βρόντου βρίσκεται στην 3η θέση με 31 βαθμούς, με τους νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου να είναι στην 5η θέση με 18 βαθμούς. Η Σαλαμίνα δείχνει καλή εικόνα μακριά από το Νίκος Γραμματικός.

Το βράδυ της Δευτέρας (6/2, 21:00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Περάματος. Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Πολποτίνη έχουν έναν πόντο και βρίσκονται στην τελευταία θέση, στους 10 βρίσκονται η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη που είναι προτελευταία.

* Ένας αγώνας θα γίνει για το πρωτάθλημα της Futsal League την Παρασκευή (3/2, 22:00), με τον Ηνίοχο να αναμετράται με το Ρέθυμνο στο Γουδί