Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, σε συνέχεια της 10101/15-02-2023 επιστολής μας και βάσει της απόφασης της ΕΠΟ για την αναγκαία ύπαρξη απινιδωτών στα γήπεδα για τη διενέργεια αγώνων με ευθύνη του εκάστοτε γηπεδούχου σωματείου, ενημερώνει τα σωματεία για τα παρακάτω:

Μέχρι στιγμής εννέα σωματεία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομαδική αγορά απινιδωτή. Δίδεται από την ΠΕΠΣΣ μία τελευταία προθεσμία σε σωματεία που δεν έχουν εκδηλώσει ακόμη ενδιαφέρον για την ομαδική αγορά απινιδωτή, να το πράξουν έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Στη συνέχεια και αφού γίνει από την Ένωση η ομαδική παραγγελία (για την οποία θα ενημερωθείτε), όσα σωματεία όλων των διοργανώσεων δεν έχουν διαθέσιμο και λειτουργικό απινιδωτή, τα εντός έδρας παιχνίδια τους δεν θα γίνονται με εντολή διαιτητή και με δική τους ευθύνη, με όποιες επιπτώσεις συνεπάγονται βάσει ΚΑΠ.

Καλούνται, λοιπόν, όσα σωματεία, όλων των κατηγοριών, δεν διαθέτουν απινιδωτή, να αποστείλουν άμεσα email στη Γραμματεία της ΠΕΠΣΣ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ομαδικής αγοράς.