Σε ένα παιχνίδι μεταξύ δυο εξαιρετικών ομάδων για την 22η αγωνιστική στο Women’s Futsal Championship, η ΑΕΚ επικράτησε με 7-5 της Αθήνας 90΄ στο Galaxy της Μεταμόρφωσης. Οι δυο ομάδες είναι ανάμεσα στις τέσσερις διεκδικήτριες του φετινού 1ου επίσημου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας γυναικών.

Σε άλλο παιχίδι, ο Ατρόμητος ήταν εντυπωσιακός και επικράτησε με 9-4 του Παναθηναϊκού στο Planet του Νέου Ικονίου. Χατ-τρικ σημείωσε η Κατερίνα Συρμή. Το παιχνίδι πάντως ήταν αδιάφορο βαθμολογικά.

Στα χαρτιά κατέληξε με 3-0 υπέρ του Καρπενησίου η συνάντηση ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Προοδευτική. Το φιλοξενούμενο συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθεριάδη δήλωσε στην ΕΠΣ Σάλας αδυναμία συμμετοχής και παραίτηση από το ματς, μη ταξιδεύοντας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Το Final Four (30-31/5) περιλαμβάνει στα ημιτελικά τα ζευγάρια ΑΕΚ – Ατρόμητος Αθηνών και Παναθηναϊκός – Αθήνα ’90.

Η Χριστίνα Κόλλια της ΑΕΚ με 33 γκολ αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος. Ακολούθησε με 30 γκολ η Ελένη Ανδρικοπούλου του Παναθηναϊκού και με 29 η Νανά Πλεξίδα της Αθήνας ’90. Την 5αδα συμπληρώνουν η Νάγια Βενιαμίν της Αθήνας ’90 με 23 και η Νίκη Σιαφαρίκα του Παναθηναϊκού με 22.