Μας δημιουργούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό τα κρούσματα βίας σε αγώνες των πρωταθλημάτων σάλας. Τα συμβάντα το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό του Μετς αποτελούν το τρίτο σκηνικό εντός ολίγων μηνών και θέλουμε να διαμηνύσουμε πως δεν πρόκειται αυτά τα γεγονότα να γίνουν ανεκτά.

Τέτοια φαινόμενα και άσχημες συμπεριφορές είναι ξένες και δεν έχουν την παραμικρή θέση στο άθλημά μας. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά απ’ όπου και αν προέρχεται. Αποτρόπαια γεγονότα που έχουμε δει να συμβαίνουν σωρηδόν σε ελληνικά γήπεδα, επουδενί δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να εισέλθουν και στη δική μας οικογένεια.

Θα θωρακίσουμε το άθλημά μας και τις αξίες και θα αποβάλλουμε όλα τα τοξικά στοιχεία που δημιουργούν σκηνικό χάους. Ως διοίκηση της ΕΠΣΣ στεκόμαστε απέναντι χωρίς αστερίσκους. Η ευγενής άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, το οικογενειακό κλίμα είναι τα στοιχεία που προάγουμε και υπηρετούμε.

Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και θα είμαστε αμείλικτοι σε συμπεριφορές που αμαυρώνουν την ελληνική σάλα.

Υ.Γ. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Σαλαμίνας, Βαγγέλη Πασσαλή.