Ο Νίκος Αυλωνίτης νέος Πρόεδρος

Η ΠΕΠΣΣ ανακοινώνει τους υποψήφιους της για τη θέση του Προέδρου, για τις θέσεις των Μελών του Δ.Σ., για τις θέσεις των Μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και για τις θέσεις των Μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής, όπως αυτές εγκρίθηκαν την 02/03/2023 από την ειδική εντεταλμένη από το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ επιτροπή, ενόψει των αρχαιρεσιών της 06/03/2023.

Για τη θέση του προέδρου: 1) Αυλωνίτης Νικόλαος του Ευάγγελου.

Για τις θέσεις των μελών του Δ.Σ.: 1) Βεκρή Καλλιόπη του Αντωνίου, 2) Δαγκλής Δημήτριος του Ιωάννη, 3) Δημακόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου, 4) Κατσάμπας Γεώργιος του Βασιλείου, 5) Κατσαρός Απόστολος του Λουκά, 6) Κολώτση Τριανταφύλλη του Νικολάου, 7) Κωστής Νικόλαος του Κωνσταντίνου, 8) Μαντίκος Αθανάσιος του Θεόδωρου, 9) Μητσόπουλος Νικόλαος του Ιωάννη, 10) Παπαδημητρίου Χρήστος του Κωνσταντίνου, 11) Παπαδόπουλος Περικλής του Ιωάννη και 12) Τζιούβελης Νικήτας του Μαρίνου.

Για τις θέσεις της Εξελεγκτικής Επιτροπής: 1) Βαρυπάτης Κωνσταντίνος του Αλέξανδρου, 2) Γκοβάτσος Ιωάννης του Νικόδημου και 3) Κασσελάκη Στυλιανή-Χριστίνα του Ματθαίου.

Για τις θέσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής: 1) Αγγελόπουλος Ιωάννης-Δρόσος του Ηλία, 2) Δημητριάδης Ιωάννης του Χρήστου και 3) Τσαγκαράκη Δόξα του Κωνσταντίνου.