Ο Νίκος Αυλωνίτης νέος Πρόεδρος

Ο Δούκας πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στο Main Round του UEFA Futsal Champions League και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα βρεθεί στην δεύτερη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, θέλησε να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα για την επιτυχία της, καθώς ανεβάζει συνολικά το ποδόσφαιρο σάλας, το οποίο χρόνο με το χρόνο αναβαθμίζεται.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Δούκα, διότι πέτυχε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Τέτοιες επιτυχίες ανεβάζουν το άθλημα συνολικά και το διαφημίζουν παντού. Το ποδόσφαιρο σάλας έχει ανάγκη τέτοιες διακρίσεις που αποδεικνύουν ότι χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει ποιοτικά και μπορούμε πλέον να ανταγωνιστούμε ομάδες υψηλού επιπέδου από το εξωτερικό.

Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη Μοστριό, στους ποδοσφαιριστές του και στη διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων γι’ αυτό το ιστορικό επίτευγμα, αλλά και για την άψογη διοργάνωση του προκριματικού ομίλου στο ΔΑΪΣ. Μακάρι αυτή η επιτυχία να έχει και ανάλογη συνέχεια”.