Προγράμματα 2016-2017

Η ΠΕΠΣΣ δίνει απαντήσεις στην επίσημη ανάρτηση του Ρεθύμνου στα social media και στους ισχυρισμούς του

ΠΡΟΣ: κ. Δημήτρη Καλογεράκη
Αξιότιμε κ. Καλογεράκη,

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε το περιεχόμενο της επίσημης ανάρτησης του σωματείου Ρεθύμνου Futsal στα social media, η οποία περιέχει ανακρίβειες & ψευδείς ισχυρισμούς.

Συγκεκριμένα:

1) Ως προς την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα: Αναφέρετε στην ανάρτησής σας ότι το κόστος που καλείται να πληρώσει το σωματείο είναι 80€ για την κάλυψη του video. Εάν θα διαβάσετε στην πρόσφατη επιστολή που έχει σταλεί από την ΠΕΠΣΣ προς τα σωματεία (31/08), θα δείτε ότι το κόστος για το κάθε σωματείο παραμένει το ίδιο όπως και πέρσι, στα 50€, απλώς άλλαξε η διαδικασία με την οποία καταβάλλονται τα επιδοτούμενα 30€ από τα 80€ (καθαρά για λειτουργικούς & οργανωτικούς λόγους). Μάλιστα, στην επιστολή περιγράφουμε αναλυτικά τα μοντέλα της συναλλαγής για τα επιδοτούμενα 30€ ανά αγώνα. Άρα σε σχέση με πέρσι δεν υπάρχει καμία ουσιαστική αλλαγή.

2) Ως προς τη χορηγία της Stoiximan, αναφέρετε και ισχυρίζεστε ότι τη διαφημίζετε δωρεάν σαν σωματείο (εμπλέκοντας μάλιστα όλα τα σωματεία). Πράγμα ανακριβές, για τους λόγους που θα σας αναφέρουμε παρακάτω. Μέσω της χορηγίας της Stoiximan η ΠΕΠΣΣ επιδοτεί τα εξής:

Κάλυψη Video ανά αγώνα: 30€ Άρα για κάθε σωματείο, που θα δώσει μέσα στη χρονιά 11 αγώνες + playoff ή Playout: περίπου 13 αγώνες το ελάχιστο ποσό είναι: 390 €

Διαιτησία ανά αγώνα: 20 €. Άρα για κάθε σωματείο, που θα δώσει μέσα στη χρονιά 11 αγώνες + playoff ή Playout: περίπου 13 αγώνες το ελάχιστο ποσό είναι: 260 €

Διαιτησία Εφηβικού ανά αγώνα: 25€. Τώρα που το εφηβικό είναι υποχρεωτικό για την Α Εθνική, το κάθε σωματείο θα έχει το ελάχιστο 11 παιχνίδια, ελάχιστο ποσό: 275 €

Άρα το κάθε σωματείο από τη χορηγία κερδίζει το ελάχιστο: 925 € (χωρίς να υπολογίσουμε τα 30 παιχνίδια Live που επιδοτεί ο Stoiximan τη σεζόν). Οι υποχρεώσεις της κάθε ομάδας για τη χορηγία αυτή είναι:

Σήμα στο μανίκι
Μία πινακίδα στο γήπεδο

Θεωρούμε ότι είναι μια πολύ καλή χορηγική συνεργασία για την κάθε ομάδα, δεδομένου της δυναμικής τους αθλήματος, των δύσκολων οικονομικών συγκυριών & καταστάσεων.

3) Αναφέρετε ότι επιφυλάσσεστε για τα νόμιμα δικαιώματά σας. Προφανώς και είναι δικαίωμά σας αλλά σε ποια δικαιώματα αναφέρεστε και ποια θεωρείτε ότι θίχτηκαν; Το ίδιο ισχύει και για την ΠΕΠΣΣ προφανώς.

Όπως έχουμε ξαναπεί δεχόμαστε κάθε κριτική (καλοπροαίρετη ή και το αντίθετο) αλλά πάντα βασισμένη σε αληθινά γεγονότα & ισχυρισμούς. Επίσης, η ΠΕΠΣΣ είναι πάντα ανοιχτή να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτημα ή διευκρίνηση τεθεί.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
Ο EKT. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ