Μήνυμα του προέδρου της ΠΕΠΣΣ

Το Σαββατοκύριακο (16-17/9) ξεκινάει η Stoiximan Futsal Super League της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 και με αφορμή την γνωστοποίηση του προγράμματος της πρεμιέρας την Τρίτη (12/9) ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, θέλησε να στείλει τις δικές του ευχές προς όλες τις ομάδες που συμμετέχουν.

Φέτος είναι μια ιστορική σεζόν, καθώς είναι το πρώτο πρωτάθλημα που διεξάγεται και η Ένωση Σάλας είναι πλέον αυτόνομη και το άθλημά μας ξεχωριστό από το κλασικό ποδόσφαιρο.

“Θέλω να πω καλή επιτυχία και στις 13 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, το οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο συναρπαστικά που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα. Οι ομάδες έχουν ισχυροποιηθεί και εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ούτως ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε την εμπειρία για να λειτουργήσουν τα πάντα στην εντέλεια και η Stoiximan Futsal Super League να είναι μια Λίγκα πρότυπο.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε βέβαια και το γεγονός πως είναι το πρώτο πρωτάθλημα που διεξάγεται με την Ένωσή μας αυτόνομη και το άθλημα ξεχωριστό από το κλασικό ποδόσφαιρο. Αυτή ήταν μια από τις δεσμεύσεις μας και την υλοποιήσαμε. Το σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε και θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις από τη μεριά μας, προκειμένου το futsal να προοδεύσει.

Ευχόμαστε, λοιπόν, υγεία σε αθλητές και προπονητές, να διεξάγονται αγώνες σε γεμάτα γήπεδα, να παρουσιάσουν όλες οι ομάδες όμορφο θέαμα και να δούμε συναρπαστικά παιχνίδια. Καλή σεζόν σε όλους…”.