Μήνυμα του προέδρου της ΠΕΠΣΣ

Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έκανε προσωπική δήλωση μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ελληνικής σάλας

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Η φετινή είναι μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη χρονιά για όλους. Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο και ιδιαίτερα τα οικονομικά.

Στις 2 Ιουνίου είχαμε κάνει μια μεγάλη συγκέντρωση με όλες τις ομάδες και είχαμε προτείνει δυο ομίλους στην πρώτη φάση, ώστε να περιοριστούν και τα έξοδα για τις ομάδες. Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε το μοντέλο όπου θα παίζουν όλοι με όλους.

Παράλληλα, αποφασίσαμε μετά από τρία χρόνια παράτασης και αναβολών να ισχύει το προαπαιτούμενο για να έχουν όλες οι ομάδες ένα τμήμα στην Κ18. Δεν γινόταν να μην ισχύσει φέτος, διότι έπρεπε να κοιτάξουμε και την πρόοδο του αθλήματος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που κατάλαβαν τα θέματα που υπάρχουν και στήριξαν τις επιλογές της Ένωσης. Να είναι σίγουροι άπαντες ότι εμείς από την πλευρά μας θα στηρίξουμε όλα τα σωματεία.

Να τονίσουμε ακόμα ότι ως ΠΕΠΣΣ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να βρούμε νέους οικονομικούς πόρους και να βοηθήσουμε τα σωματεία.

Τέλος, είναι μεγάλο στοίχημα για εμάς η Β’ Εθνική και θα παλέψουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν”.