Τρεις με απόλυτο

Δημιουργία νέου διπλώματος προπονητή αναφορικά με το ποδόσφαιρο σάλας, καθώς η UEFA αναβαθμίζει περαιτέρω το άθλημα

ΠΡΟΣ: Τα σωματεία Σάλας
ΘΕΜΑ: Σχολή Προπονητών National C Futsal

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη δημιουργία νέου διπλώματος προπονητή αναφορικά με το ποδόσφαιρο σάλας, καθώς η UEFA αναβαθμίζει περαιτέρω το άθλημά μας, οριοθετώντας τη Σχολή National C Futsal στους νέους κανονισμούς, ως βάση επιμόρφωσης πάνω στο άθλημά μας. Προπονητής που θα αποφοιτήσει από τη νέα αυτή Σχολή, θα έχει τη
δυνατότητα να εργαστεί στα τμήματα υποδομών των σωματείων σάλας, έως και την κατηγορία Κ-16.

Συνεπώς, δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Σχολή έχουν:

1. Όσοι προπονητές συμμετέχουν σε τμήματα υποδομών των επίσημων πρωταθλημάτων μας, χωρίς κανένα δίπλωμα Futsal
2. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής ενδιαφερόμενος για το ποδόσφαιρο σάλας.

Ενημερώνουμε ότι το κόστος συμμετοχής στο National C Futsal θα ανέρχεται στα 350€ και η διάρκεια φοίτησης θα είναι μία εβδομάδα. Στόχος της ΕΠΟ είναι να διενεργήσει την εν λόγω Σχολή άμεσα και μάλιστα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων σάλας. Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email της ΠΕΠΣΣ.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι όσοι προπονητές επιθυμούν να γίνουν κάτοχοι του UEFA B Futsal, με στόχο να εργαστούν σε ανδρικό τμήμα ή στην κατηγορία Κ-18, θα πρέπει πρώτα να πάρουν το National C Futsal, ή το UEFA C του 11Χ11. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Εδώ η ΑΙΤΗΣΗ

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Ο EKT. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ