Οι Προεθνικές ομάδες Κ14 και Κ15 ποδοσφαίρου σάλας βρέθηκαν στη Λάρισα το διήμερο Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Μαΐου και συμμετείχαν σε αγώνες με παιδιά αντίστοιχης ηλικίας των ομάδων ΑΕΛ και Ατρόμητοι. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο SPORT CLUB ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ, που ανήκουν στον παλαίμαχο άσο και παλιά δόξα της ΑΕΛ, Θοδωρή Βουτυρίτσα.

Για την ιστορία μεγάλος νικητής και στα τέσσερα παιχνίδια αναδείχθηκε το ίδιο το άθλημα, καθώς δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία το τελικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν ο σκοπός είναι η ανάπτυξη και η διάδοση του αθλήματος σε όλη τη χώρα.

Οι προπονητές, Χαράλαμπος Συντζανάκης (Κ14) και Πέτρος Μήτρου (Κ15), ήταν φυσικά μαζί με τα παιδιά, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι η Τεχνική Επιτροπή & Προεθνικών Ομάδων έχει πρόεδρο την κυρία Καλλιόπη Βεκρή και μέλη τους κ.κ. Νικόλαο Κωστή και Κωνσταντίνο Δημακόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Futsal, Χρήστος Παπαδημητρίου, καλωσόρισε τις Εθνικές μας ομάδες και έκανε τα πάντα, προκειμένου όλα να κυλήσουν στην εντέλεια εκείνο το διήμερο και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εξασφάλισε τα πάντα για την άψογη οργάνωση και διοργάνωση όλου του διήμερου, την διαμονή στο ξενοδοχείο DIONYSSOS HOTEL και την ξενάγηση στην υπέροχη πόλη της Λάρισας, όπου ξεχώρισε η επίσκεψη στο Αρχαίο θέατρο.

Με τα παιδιά είχαν γίνει λίγες προπονήσεις, στις οποίες έγινε προσπάθεια να βελτιωθούν κάποια πράγματα όσον αφορά την εκτέλεση των βασικών αρχών του αθλήματος. Το τουρνουά αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή, καθώς τα παιδιά αυτά πέραν του αγωνιστικού κομματιού, απέκτησαν εμπειρίες, δημιουργήσαν ακόμα καλύτερες σχέσεις φιλίας μεταξύ τους, διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν. Ελπίζουμε σε ανάλογες και ακόμα καλύτερες δράσεις στο μέλλον.