Αγωνιστική των φιλοξενούμενων

Ο Δούκας έκανε δυο νίκες και μια ισοπαλία στον προκριματικό του όμιλο, αλλά αποκλείστηκε από το main round του UEFA Futsal Champions League

Ο Δούκας είχε εξαιρετική παρουσία στον 7ο προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Champions League, νίκησε δυο φορές και είχε μια ισοπαλία, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στο main round της διοργάνωσης. Η κλήρωση για τον επόμενο γύρο θα γίνει στις 30 Αυγούστου και οι αγώνες μεταξύ 26-31 Οκτωβρίου 2021.

Η ομάδα του Κώστα Ρούπτσου ήρθε ισόπαλη 4-4 στην πρεμιέρα με την Diamant Linz, για να νικήσει με 4-0 την Encamp του Χαβιέ Σαβιόλα. Την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε με 5-2 του ΑΠΟΕΛ, αλλά υπολειπόταν στην διαφορά τερμάτων από τους Αυστριακούς.

Η Linz νίκησε 2-1 τον ΑΠΟΕΛ και την τελευταία αγωνιστική συνέτριψε 11-0 την ομάδα από την Ανδόρρα, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων από τον Δούκα και να περάσει. Οι μπλε δεν κατάφεραν να είναι η καλύτερη 2η των ομίλων και ως εκ τούτου αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι τον θεσμό.

Εξάλλου, η διοργάνωση από την εταιρεία αθλητικού τουρισμού OLI ήταν άρτια για μια ακόμη φορά (τρίτη επιτυχημένη χρονιά στην Ελλάδα ένας όμιλος) και έχει κερδηθεί το στοίχημα με την UEFA, η οποία εμπιστεύεται τη χώρα μας και το αποδεικνύει έμπρακτα.