Προγράμματα 2016-2017

Τι ισχύει για προπονήσεις και αγώνες σε ανοιχτά και κλειστά γήπεδα για τη Σάλα. Νέες διευκρινιστικές οδηγίες για την πρόληψη της πανδημίας

Με αφορμή τις νέες διευκρινιστικές οδηγίες για την άθληση στο σύνολο της Επικράτειας υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, που απέστειλε η ΓΓΑ με νέο έγγραφό της, σας παραθέτουμε το τι ισχύει για προπονήσεις και αγώνες σε ανοιχτά και κλειστά γήπεδα για το Ποδόσφαιρο Σάλας.

mesa

Όσον αφορά στους προπονητές των ομάδων, ισχύει ότι ισχύει για όλους τους εργαζόμενους, ήτοι δύο rapid test εβδομαδιαίως, εφόσον ΔΕΝ έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (όχι παλαιότερο των 6 μηνών). Και για τους προπονητές πριν τον αγώνα, απαιτείται rapid test 48 ωρών, εφόσον δεν είναι εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει.

 Ο έλεγχος των αθλητών πριν από κάθε αγώνα, λογίζεται ως ο δεύτερος εβδομαδιαίος έλεγχος.

 Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον παραπάνω πίνακα, τι ισχύει για τις προπονήσεις και τι ισχύει για πριν από κάθε αγώνα, ανάλογα την ηλικία των αθλητών σας.

 Ενημερώνοντας ότι η ΓΓΑ θα εντείνει τους ελέγχους το διάστημα αυτό, παρακαλούμε, τέλος, να μελετήσετε διαξοδικά και το συνημμένο έγγραφο της ΓΓΑ, αλλά και τους πίνακες που βρίσκονται στις τελευταίες σελίδες του, ώστε όλη η οικογένεια του Ποδοσφαίρου Σάλας να σταθεί για άλλη μία φορά με υπευθυνότητα απέναντι στις δύσκολες απαιτήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία και στον Αθλητισμό. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ