Την Δευτέρα, 3 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας και έγινε ο διοικητικός απολογισμός.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Αυλωνίτης, αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό επίτευγμα της αθλητικής αναγνώρισης της Σάλας ως ξεχωριστό άθλημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ δόθηκε έμφαση και στα πεπραγμένα των τριών τελευταίων μηνών σε επίπεδο αποφάσεων και πράξεων για την αναβάθμιση του αθλήματος.

Επιπλέον, έγινε εκτενής αναφορά στο γυναικείο πρωτάθλημα, καθώς φέτος διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το πρώτο αναγνωρισμένο Women’s Futsal Championship, αλλά και στο γεγονός πως υπήρξε μια ραγδαία αύξηση των σωματείων που θέλουν να ασχοληθούν με το futsal τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Από τα μέσα Απριλίου 20 καινούργια σωματεία μπήκαν στην οικογένεια της σάλας και αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για το άθλημα, το οποίο μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.

Παράλληλα, ο κύριος Αυλωνίτης μίλησε και για τα σωματεία τα οποία είναι εναρμονισμένα με τη νομοθεσία και έχουν πάρει αθλητική αναγνώριση, καθώς έχουν εγγραφεί στα Μητρώα της ΓΓΑ.