Έντυπα περιόδου 2018-2019

Διενέργεια σεμιναρίου Α’ Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ για τους προπονητές, σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ)

Διενέργεια σεμιναρίου Α’ Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ για τους προπονητές, που θα πραγματοποιήσει η ΠΕΠΣΣ, σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ). Η παρακολούθηση του εν λόγω σεμιναρίου θα είναι υποχρεωτική για όλους τους προπονητές που επιθυμούν να εκδώσουν Ταυτότητα Πάγκου Προπονητή για την περίοδο 2022-2023.

Στα διαδικαστικά, το σεμινάριο θα είναι σε γκρουπ των 20-25 ατόμων, ημερήσιο και διάρκειας τεσσάρων ωρών (απογευματινές ώρες, ενδεικτικά 17:30 – 21:30), το κόστος ανέρχεται στα 20€, με την Ένωση να επιδοτεί το 50% και τον κάθε προπονητή να καταβάλει 10€.

Όσον αφορά στις ημερομηνίες αλλά και στον τόπο διεξαγωγής, θα σας ενημερώσουμε σε νέα επικοινωνία. Παρακαλούμε να προβείτε σε άμεση ενημέρωση των μελών σας και των προπονητών σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. Όσοι προπονητές συμμετέχουν μόνοι τους ή μέσω των σωματείων τους σε αντίστοιχα πιστοποιημένα σεμινάρια ετησίως, θα πρέπει να προσκομίσουν στην ΠΕΠΣΣ τη σχετική πρόσφατη βεβαίωση παρακολούθησης, ώστε να εκδώσουν ταυτότητα πάγκου.

2. Σε περίπτωση που εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής διαιτητές της ΠΕΠΣΣ, ισχύει και για εκείνους η επιδότηση 50%.