Προγράμματα 2016-2017

Το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ είχε τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και πάρθηκαν αποφάσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/2) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στο Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ και τις 11 ομάδες της Stoiximan Futsal Super League, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για το υγειονομικό πρωτόκολλο και το format του πρωταθλήματος ενόψει και της επανέναρξης των αγώνων μετά το “πράσινο φως” από τις υγειονομικές αρχές και την ΓΓΑ.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τους εκπροσώπους των ομάδων και η συντριπτική πλειοψηφία ήταν θετική στο πώς πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ουσιαστικές αντιρρήσεις δεν υπήρξαν και ως εκ τούτου η Ένωση αποφάσισε, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες στις 21 Μαρτίου.

Από ‘κει και πέρα, θα διεξαχθεί μονάχα ο πρώτος γύρος, δηλαδή οι εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές ως το φινάλε του, για να προχωρήσουμε στη συνέχεια στα πλέι οφ για τις πρώτες οκτώ ομάδες της κανονικής περιόδου (1-8, 2-7, 3-6, 4-5 τα ζευγάρια). Στα προημιτελικά η πρόκριση θα κριθεί στις δυο νίκες και στις τρεις σε ημιτελικά και τελικούς.

Όσον αφορά στο Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί κανονικά, με τη διοργάνωση να επανεκκινεί μια εβδομάδα μετά το φινάλε του πρωταθλήματος. Απομένει ένας αγώνας για να φτάσουμε στην προημιτελική φάση και εν συνεχεία στο Final-4.

Εξάλλου, την Τρίτη (23/2) στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης προς τα σωματεία αναφορικά με τα έξοδα αγώνων που έχουν.